Wonen aan het Stadspark van Sittard

U heeft vanaf meerdere binnen- en buitenruimtes een schitterend uitzicht over het Stadspark en de stadsvijver.

Voordelen modernste nieuwbouw

Alle voordelen van de modernste nieuwbouw, midden in een van de meest historische en mooiste parken van Nederland

Comfort en bereikbaarheid

De Viever is een buitenkans voor wie in de dynamiek van het Stadspark, dichtbij het stadscentrum wil wonen, maar niets wil inleveren op het gebied van wooncomfort, luxe en bereikbaarheid.

√Č√Čnmalige kans

Soms, heel soms, wordt het onmogelijke mogelijk.

Op een markante locatie in het Stadspark van Sittard worden 9 superieure appartementen gerealiseerd. Hier woont u echt op niveau. U heeft vanaf meerdere binnen- en buitenruimtes een schitterend uitzicht over het Stadspark en de stadsvijver.

Wat deze superieure appartementen nog zeldzamer maakt: er wordt vrijwel geen nieuwbouw in het historische stadspark gerealiseerd. Wacht dus niet met inschrijven. De belangstelling voor de 9 exclusieve designwoningen is bijzonder groot!

Meer Informatie aanvragen

#

Dromen worden werkelijkheid

Droomt u er wel eens van? Wonen in een gloednieuw penthouse of superieure appartement met het Stadspark aan uw voeten? Alle voordelen van de modernste nieuwbouw, midden in een van de meest historische en mooiste parken van Nederland? En dan ook nog eens optimaal bereikbaar?

Bekijk impressies
Appartementen Sittard

Droomt u er wel eens van? Wonen in een superieure appartement met het Stadspark aan uw voeten? Alle voordelen van de modernste nieuwbouw, midden in een van de meest historische en mooiste parken van Nederland? En dan ook nog eens optimaal bereikbaar?

Met De Viever worden deze dromen werkelijkheid. De superieure appartementen worden voorzien van alle denkbare gemakken. Zo komt er een eigen oprijlaan, met parkeerkelder. Voor ieder appartement is er een gerenommeerde interieur architect, die u helpt uw woonstijl te vertalen naar uw droomappartement.

De Viever is een buitenkans voor wie in de dynamiek van het Stadspark, dichtbij het stadscentrum wil wonen, maar niets wil inleveren op het gebied van wooncomfort, luxe en bereikbaarheid. Deze appartementen voldoen aan de modernste eisen op het gebied van duurzaamheid, geluidsisolatie en veiligheid. Maar dat niet alleen: de afwerking is ook nog eens van een bijzonder hoog niveau.

Bijzonder hoog niveau afwerking

De afwerking van de appartementen is van een bijzonder hoog niveau. Bekijk snel de impressies en laat u overtuigen!

Bekijk impressies

Ligging van De Viever